// ydelser

Tegnestue

Tegnestue nær Aalborg

Hos Bygbart står vi klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt i vores tegnestue nær Aalborg. Her tilbyder vi professionel rådgivning til private såvel som erhverv. Vi tror på et inkluderende samarbejde med vores kunder, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken ønsker eller forventninger.

Hvad er en tegnestue?

På vores tegnestue fremstiller vi tekniske tegninger og grafik med øje for kvalitet og design. Vores lokale er specielt indrettet til at varetage ethvert tegnearbejde, så dit projekt har de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi går op i funktionalitet og ønsker at skabe bygninger, hvor form og funktion går hånd i hånd. Tegnestuen nær Aalborg huser således specialister inden for området, som står klar til at vejlede dig i dit byggeprojekt.

  Tegnestue med fokus på den private bygherre

  Hos Bygbart ønsker vi at skabe bygninger i tæt samspil med den private bygherre. Vi stræber efter at skabe kvalitetsbevidste løsninger, der lever op til jeres forventninger om design, økonomi og bæredygtighed. Vi ønsker at hjælpe ethvert projekt i mål, så det er tilpasset brugeren på en autentisk måde. Ingen byggedrøm er for stor på vores tegnestue.

  Hvad kan vi som tegnestue hjælpe med

  På tegnestuen i Aalborg kan du søge vejledning om stort og småt. Vi tilbyder bl.a. skitseforslag, byggerådgivning og boligkøb. 

  • Skitseforslag til dit nye byggeprojekt – hvad end det er tale om en tilbygning eller et helt nyt hus.
  • Byggerådgivning, så du er sikker på at få byggetilladelse til dit næste projekt.
  • Boligkøb. Vi gennemgår jeres nye bolig sammen, så I er sikre på, at tilstanden er i orden.

  Vores ekspertise spænder vidt, og vi er således klar til at hjælpe med enhver udfordring angående bygninger og opførslen af disse.

   Kontakt os for at få mere at vide

   Hvis du har spørgsmål til dit næste byggeprojekt, kan du kontakte os uforpligtende på tlf. 61 77 80 62 eller på mail info@byg-bart.dk.

   Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies.