// ydelser

Renovering

Ring 61 77 80 62

Går du med overvejelser om et mindre byggeprojekt eller en renovering? Hvis renoveringen ikke kræver byggetilladelse, vil der oftest ikke være behov for at udarbejde et større tegningsmateriale.

Her kan du med fordel nøjes med enkelte oversigtstegninger og få lavet en gennemarbejdet projektbeskrivelse af din renovering, som viser de bydende entreprenører præcis hvad du forventer at få pris på.

Materialet kan variere, alt efter projekttype, men vil oftest indeholde følgende:

  • Oversigtstegninger – før og efter

  • Evt. nødvendige detaljer

  • Beskrivelse af renoveringens omfang

  • Designmanual (valgte materialer/kvalitet)

  • Evt. hjælp til tilbudsindhentning og dialog med entreprenør

Process

Vi gennemgår sammen jeres hus og aftaler hvad i ønsker at renoverer og hvilke materialer der skal bruges. Disse oplysninger overføres til enkle oversigtstegninger, hvor de berørte områder er markeret.

Herefter beskrives arbejdes omfang detaljeret og vi redegør præcist hvad i ønsker lavet, hvilken kvalitet i ønsker og hvilke materialer det skal leveres til projektet.

Med ovenstående materiale, har i et rigtigt god grundlag for at indhente tilbud fra håndværkere. I har taget styringen i forhold til hvad i ønsker en pris på og undgår situationer hvor der er tvivl om hvilke materialer der er med i håndværkerens tilbud, da dette er beskrevet i Designmanualen.

Priseksempler inkl. moms

Renovering af enfamiliehus 180 m2

15.500 DKK

Område på 45 m2 

12.500 DKK

Carport/garage (uden krav om byggetilladelse)

8.500 DKK

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted, accepterer du vores brug af cookies.